Ett alltmer schizofrent Miljöparti har åter bekräftat att i ett hav av alltfler vakna så trampar en ledning av ekofascister vatten: Ut skall uppvaknandet och framtidstron – kvar stannar klimatlögnerna och de våta drömmarna om en global diktatur.

Å ena sidan finns i riksdagsgruppen tankar på bankreform så väl som oro över chemtrails..

Å andra sidan finns inom partitoppen en stalinistisk falang som förra året vill kriminalisera lakritspipan och som för några dagar sedan uppdrog åt vice gruppledaren i riksdagen Gunvor G Ericson (bilden) att “uppvakta” lokalavdelningen i Sörmland för syftet att omedelbart sparka ut kommunledamoten i Vingåker Pernilla Hagberg.

Det tog ett par dagar av telefonterror från Gunvors sida tills de lokala partiarbetarna vek sig.

Skälet till stalin-gardets beslut var oförmåga att hantera frågan om den aerosolbesprutning från flygplan som sedan flera år sker över landet – s k chemtrails – och som Hagberg (och andra) försökt få partiledning att vakna upp inför och ta på allvar.

Klicka här för att gå med uppropet mot regeringens och myndigheternas
mörkande av aerosolbesprutningen

Klicka här för att gå med uppropet mot aerosolbesprutningen

Alla väger leder till Bonnier

Det sätt frågan hanteras av massmedia indikerar att Hagbergs avsked skedde andra till varnagel.

Nyheten liksom motivet till avskedet har nämligen blivit en landsplåga som i dag står att läsa om i en anmärkningsvärt lång rad med lokaltidningar.

Om ingen i Sverige visste vem Pernilla Hagberg var igår – så vet det de i dag.

Som så ofta när det gäller ostracieringskampanjer initierade av den dolda makten så skedde det hela centralt via Bonnier-ägda Tidningarnas Telegrambyrå (TT) som drog i väg “nyheten” som sedan ordagrant pliktskyldigast ekades i lokalmedia i landets alla hörn.

Kontroversiell miljöpartist avgår

TT / Stockholm

Pernilla Hagberg, Miljöpartiets förstanamn i Vingåker, är inte längre kandidat i kommunalvalet. Bakom avhoppet ligger hennes konspirationsteoretiska uttalanden om att de vita strecken efter flygplan i själva verket är CIA:s eller andra utländska myndigheters försök att kontrollera vädret.

– Hon gör ständigt uttalanden som hon tror att hon kan göra privat, men hon är ju kommunpolitiker. Hennes uttalanden om konspirationsteorier har inget med Miljöpartiet att göra, det har inget med kommunpolitik i Vingåker att göra heller, säger Monica Lindow, ordförande för Miljöpartiet i Sörmland till P4 Sörmland.
Hagberg själv säger att hon inte tänkt hoppa av.

– Nej, det hade jag inte planerat men jag vet hur maktens konstruktion ser ut. Partistyrelsen styr inte ens över sina egna, det är bankerna som styr.