Påståendena om att neofascisterna i Ukraina vill införa registrering av judar i landet har visat sig vara uppdiktade av det amerikanska zionistiska propagandainstitutet ADL (Anti Defamation League) – systerorganisation till svenska SKMA (Svenska Kommitten Mot Antisemitism) och EXPO.

Syftet anges ha varit att försöka sabotera fredssamtalen mellan USA och Ryssland över Ukraina.

PressTV: Ukraine Jew registration hoax traced

Ukraine Jew registration hoax traced

Email intercepts that included the original copies of anti-Semitic leaflets distributed in Eastern Ukraine have now been shown to be part of an elaborate false flag hoax to sabotage recent US-Russian talks.

The hoax, a “game theory warfare” operation, was meant to “sucker punch” both Russia and the US. If those responsible, in this case the New York based ADL, were caught, and they have been, there would be no consequences.

The ADL is “untouchable.” When Secretary of State Kerry expressed his revulsion at Nazi leaflets demanding that Jews in Ukraine “register” with a non-existent government agency, little did he know he was the victim of an elaborate and highly dangerous false flag hoax.

Läs mer: Ukraine Jew registration hoax traced

Propagandatricket kan naturligtvis också ha varit ett försök att så förvirring rörande det faktum att Ukrainas nya regim faktiskt gjort miljardärer med judiskt påbrå till guvernörer över Ukrainas rikaste provinser.

Taktiken att sprida lögner om att “judar” skulle vara förföljda och hatade i Europa i dag fast de inte är det är ofta förekommande bland zionister och sker även i Sverige.

Veta mer