Är Ukrainas tidigare premiärminister, den mordmisstänkte och korruptionsdömde Julia Timosjenko, Europas farligaste kvinna?

För ett par veckor sedan hotade hon under ett telefonsamtal att begå massmord på ryssar i östra Ukraina och därefter ta kriget till Ryssland.

Om en månad kan hon vara Ukrainas nya president.

Det ödesdigra telefonsamtalet

Nedan är en översatt utskrift av det telefonsamtal den ukrainska president-kandidaten Julia Timoshenko hade med parlamentsledamoten Nestor Shufrich (tidigare socialdemokrat i dag Regionpartiet) efter att innevånarna på Krim den 16:e mars 2014 förklarade sig självständiga.

Förutom Timoshenkos uttalande om vad som bör göras mot Ryssland och dess innevånare så öppnar den term Nestor Shufrich använder för att beskriva ryssar en ny-gammal maskburk stormedia konsekvent vägrar att ta i.

1:49 in i bandet kallar Shufrich ryssar för Gojim, vilket av zionister ofta används som en nedsättande term för icke-judar.

Shufrich kan i likhet med Timosjenko alltså vara zionist av judiskt ursprung indoktrinerad i det israeliska-zionistiska övermännisko-idealet som bl a kommer till uttryck i hur Israel behandlar icke-judar i Gaza och andra delar av världen.

Läsare nyfikna på om det faktiskt kan ligga en zionistisk konspiration bakom händelseutvecklingen i Ukraina rekommenderas artiklarna nedan:

Uppenbarligen vill den judiska världskongressen att kuppmakarna i Kiev, trots att de är neonazister, inte stämplas som antisemiter och att deras maktinnehav inte utmanas.

UTSKRIFT

Shufrich: I fråga om Krim-ärendet så kan jag bara säga dig att jag är chockad. Jag talade med en bekant i dag och han grät nästan. Jag frågade vad skall vi göra nu?

Tymosjenko: Jag är redo att ta ett maskingevär och skjuta skitstöveln i huvudet.

Shufrich: Jag sade till honom i går att om, Gud förbjude, militär konflikt utbryter kommer både min äldre son och jag, som är reservofficer, att beväpna oss och försvara vårt land.

Tymosjenko: Det här har verkligen gått bortom alla gränser. Det har blivit dags att ta våra vapen och döda alla dessa förbannad ryssar och deras ledare. Jag är ledsen att jag inte kan vara där just nu och att jag inte ledde processen. Då hade det inte funnits en chans i h-e att de fått Krim.

Shufrich: Jag tänkte faktiskt också så. Hade du varit där hade det aldrig skett. Men hursomehlst, vi hade ingen mankraft. Men det mest förolämpande..

Tymosjenko: Jag hade funnit ett sätta att döda skitstövlarna. Jag hoppas att kunna involvera alla mina kontakter. Jag kommer att använda allt jag har för att mobilisera hela världen, så att när det är över kommer det inte ens finnas en bit bränd jord kvar av Ryssland.

Shufrich: Jag är mer än bara din allierade på den punkten. Vi hade ett möte i morse med gruppledarna. Efter det talade jag med Viktor. Men vad skall vi göra med de åtta miljoner ryssar som stannat i Ukraina? De är ju gojim-boskap!

Tymosjenko: De måste dödas med kärnvapen.

Shufrich: Jag har ingen annan uppfattning om det. Vad som skett är fullständigt oacceptabelt. Men det finns ett annat alternativ. Några av deras åtgärder är klara lagbrott och vi måste vidta åtgärder på internationell nivå.

Tymosjenko: Vi borde ta det till internationella brottsdomstolen i Haag.

Källa: https://agoracommodities.com/yulia-timoshenkos-threat-russia/