I takt med framgångarna för den här sajten (i dag Sveriges största “truther” sajt – alexa-rankningen här) så ökar antalet läsartips. Nyligen inkom ett som blev den pusselbit som till slut förklarade för oss varför statens s k insättningsgaranti för fall av att en bank går i konkurs är i euro och inte svenska kronor.

Skälet är att när kontanterna väl har försvunnit ur systemet – vilket Wallenberg och deras lakejer på Helgeandsholmen och i Rosenbad arbetar hårt för att det skall ske – så är allt Wallenberg därefter behöver göra är att iscensätta en bankkrasch som utlöser insättningsgarantin.

Eftersom garantin är i just euro så kommer man samtidigt med utbetalningen förklara att “lösningen” på “problemen” som orsakade bankkraschen är inte att sätta in svenska kronor motsvarande det antal euro kontoinnehavaren har rätt till (f n max 100 000 euro) – utan att helt enkelt byta valuta på kontot till euro och direkt sätta in det antal euro det handlar om.

I ett samhälle utan kontanter räcker det med en knapptryckning på ett tangentbord för att åstadkomma detta.

Sista varningen

Människor med konto i svenska banker som vill behålla kronan och sina pengar har i dag inget annat val än att ta ut alla sina tillgångar ur banken i kontanter och därefter göra vad islänningarna gjorde när de redde ut sin bankkris för att par år sedan – ta med kastruller, slevar, trummor, visselpipor och tutor och föra ett herrans liv utanför riksdagen i Stockholm tills dess Sverige lämnat EU och Adolf Reinfeldt, Jan Goebbels, Anders Schacht, Carl von Ribbentropp och deras tjugo medgangsters lämnat in sina avskedansökningar.

http://blog.svd.se/neurathsbors/2012/12/28/bankers-miljardskal-till-slopade-kontanter/

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/kontantfritt-problem-for-smaforetag_7776686.svd

http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/sverige/bankomaten-skrammer-aldre_7783362.svd

http://www.svd.se/naringsliv/branscher/bank-och-fastighet/kontanter-fasas-ut-hos-bankerna_7775408.svd