Allt fler är bekanta med de fynd bl a den brittiske konspirationspresentatören David Icke gjort i den anrika genealogiska bibeln Burke’s Peerage – vilken om och om igen bekräftar att den som vinner ett amerikansk presidentval av någon anledning alltid är den som “råkar” ha flest blåblodiga gener från Europas gamla kungahus – och då i synnerhet Storbritannien.

Många har också hört talas om den dolda maktens hemliga avelslistor över vilka barn som i lönndom har vilka biologiska föräldrar.

Det har nämligen visat sig att namn som Rothschild, Rockefeller – och för all del också Bernadotte i Sverige – har horder av utomäktenskapliga barn med andra efternamn, som den dolda makten i tysthet lotsar fram till viktiga samhällspositioner.

Jorden, under de västliga s k demokratiernas direktion, fungerar i praktiken nämligen som en sydstaternas slavplantage där plantageägarna alltid ser till att makten stannar inom familjen.

Det här djupt omoraliska och fundamentalt odemokratiska oskicket synes nu åter ha bekräftats i president Obamas “utnämning” av den nye chefen för USA:s så kallade centralbank – det helt privatägda Federal Reserve.

Förutom Janet Yellens judiska påbrå, alltid en hjälp för att navigera Västs etablissemang, så är frågan om Janet:s biologiske pappa faktiskt inte heter David Rockefeller – vilket gör John D. Rockefeller junior till hennes farfar och John D. Rockefeller till hennes farfars far.

Måhända kan fotosamligen nedan övertyga någon att kräva en DNA-utredning om saken så att tanten avsätts innan fekalierna på allvar träffar fläkten?