Den dolda maktens plan på en global diktatur har fått så många smockor att den just nu tar en räkning.

Kriget i Syrien går inte alls bra och i Egypten har folket och armén gjort sig av med den brittiske världsbanksagenten Morsi.

Invasionen av Iran liknar alltmer en dallrande hägring än något som faktiskt kommer att ske.

Förutom ett internt motstånd (bl a Pentagon) inom det det amerikanska imperiet mot fler krig, har Ryssland under Vladimir Putin hamnat i rampljuset p g a veto-rätten i FN:s (o)säkerhetsråd (som används till att vägra sanktionera fler anfallskrig) liksom stödet till Syrien.

Desperata tider kräver desperata åtgärder.

Säg hej till Femen

Vad bättre sätt att få uppmärksamhet än att skicka ut unga nakna kvinnor på stan?

Kombinationen av ung sårbarhet och aggressiv militant obeveklighet är PR-mässigt svårslagen.

En titt på de-facto agendan pekar snabbt ut gatuteaterns slutfinansiär: en familj och ett konsortium vars namn som börjar R och slutar på OTHSCHILD.

Det stora genombrottet

Risken är att Femens stora genombrott ännu inte har skett.

Utan sker dagen då Rothchild och deras privata underrättelsejtänst Mossad ombesörjer att någon eller några av Femen-kvinnorna på öppen gata slaktas av förmenta islamister.

Måhända är frågan inte om – utan när den dolda maktens överstepräster finner tidpunkten lämplig att verkställa ännu ett rituellt blodbad. Enligt uppgift trillar mordhot in dagligen, häromveckan stack någon Femens pariskontor i brand och den 27:e juli kidnappades och misshandlades ett antal aktivister.

Bilderna av eländet kommer att spridas runt världen av bl a Bonniermedia för att ge Rothschilds zionist-marionetter i bl a Washington och Tel Aviv det Carte Blanche de anser sig behöva för att äntligen kunna sätta fingret på knappen och jubla “Halleluleja – robotarna är på väg!”

Och i Sverige kommer Sverigedemokraterna och deras zionistiske chefsideolog Kent Ekeroth att hoppa jämnfota av lycka.

Veta mer?