Advokaten Henning Witte, tidigare anhörig-ombud för Estoniakatastrofen 1994 varnar nu för den dolda maktens:

“HEMLIGA PLANER PÅ TVÅNGSSKATT FÖR BANKKONTON I ANDRA EUROLÄNDER”

Första steget att motarbeta planerna på de här organiserade bankrånen är att skydda kontanterna i grundlagen. Så länge det finns kontanter har småspararna i alla fall en teoretisk chans att ta ut sina pengar innan EU och bankväsendet slår till nästa gång.

Goldman Sachs har i en studie kommit fram till, att en tvångsskatt på besparingar även kan vara aktuell för andra krisdrabbade Euroländer som Grekland, Spanien, Portugal, Italien och Irland. Studien har räknat igenom tre scenarier för alla fem länder sammanlagd: 0,1% ger 3,6 miljarder EUR, 1% ger 35,9 miljarder EUR och 8,5% skulle ge 205,5 miljarder EUR. Och glöm inte att Goldman Sachs är den hemliga makthavaren även i Europa.

Flera andra investmentbanker och konsultfirmor (t.ex. Boston Consulting Group) har också fått hemliga uppdrag..

Klicka här för att skriva på kontantuppropet!
Sprid den här länken: http://kontantuppropet.nu!