Klanen Wallenbergs senaste gangstergrepp för att bakvägen lura människor in i bankirernas kontantlösa diktatur med en miljon utslagna (se nedan)? Introducera plastkort till sjuåringar – d v s så långt ned i åldrarna att människor i framtiden riskerar att aldrig ha hållit kontanter i sina händer och därför inte vet vad det är för något.[1]

Den paus i tvångsmarschen in i bankirernas diktatur som inställde sig tidigare i höst – när bankföreningen fegade ut ur en TV-debatt om kontanternas odemokratiska utfasande (se nedan) – är nu alltså över.

Den svenska bank som synes gå i spetsen för taktiken att gå på barnen är Sveriges mest kontantlösa bank – den entitet som sedan 2009 dragit bort kassahanteringen från 2/3-delar av sina bankkontor – familjen Wallenbergs flaggskepp SEB.

Hur länge skall bankstersyndikatet Wallenbergs framfart i den svenska samhällskroppen tillåtas fortgå – innan någon sätter stopp för det hela?

Vår rekommendation är att alla som råkar ha sina pengar i ett bankkonto i SEB omgående avslutar detta – medan de fortfarande kan (då kontanterna ännu finns kvar).

Vi har inte för avsikt att göra reklam för andra banker, men rekommenderar nedanstående interpellation som riksdagskvinnan Ulla Andersson ställde till regeringen den 6:e november 2012. Under interpellationen framgår vilka svenska banker som hårdast driver kontanternas utfasande liksom namnet på den enda svenska storbank som ännu inte har några planer på att införa kontantlösa bankkontor.

 

 

Kontantuppropet

Läsare bekanta med den här sajten minns måhända det upprop som övertygade SVT att bjuda in till debatt om kontanternas utfasning – liksom vänsterpartiet att ställa fråga till regeringen: det upprop till kontanternas försvar som startade tidigare under hösten och som hitills samlat in över två tusen sjuhundra underskrifter.

 

 

 

Tidigare artiklar

 

 

 

 


1. http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/sjuaringar-kan-fa-egna-bankkort/