Sveriges och det angloamerikanska imperiets just nu mesta icke-nyhet: I Teheran i Iran sammanstrålade nyligen FN med representanter för ett trettiotal länder för att tala om hur skapa fred i Syrien.

Mötet slutade i ett gemensam uppmaning till dialog och ett slut på våldet.1

Hallå där Bonnier!

Varför uppmärksammas inte det här iranska initiativet av väst-media?

Svaret är att det angloamerikanska imperiet inte vill ha ha fred – det vill ha krig.

Det är därför man skickade in al-Qaeda och andra terrorist-band/legoknektar och gav dem vapen – för att provocera fram en ursäkt för imperiet att göra med Syrien vad man förra året gjorde mot Libyen: bomba det sönder och samman och lägga rabarber på ev naturresurser och assimilera landet och befolkningen in i imperiets finans- och kontrollsystem.

Så rädd för freden är imperiets ledarskap att Israels premiärminister Benjamin Netanyahu t o m vädjade till FN:s general sekreterare att INTE besöka den här fredskonferensen i Teheran(!).2

Vad Jonas, Eva, Jeanette och alla de andra i klanen Bonnier inte heller verkar vilja att läsaren förstår är det enorma stöd som finns för en fredlig lösning på situationen i Syrien. 3

Mötet slår också håll på USA:s utrikesminister Hilary Clintons påståenden om att Syrien på något sätt skulle vara en internationell paria eller isolerat.

Den samlade befolkningen i länderna nedan motsvarar enligt uppgift mellan en tredjedel och häften av planetens befolkning:

Den här numerärt mycket starka blocket är en de-facto anti-imperialistisk front – en grupp med länder som med fredliga medel står för varje nations och folks rätt till självbestämmande:

 • Afghanistan
 • Algeriet
 • Armenien
 • Vitryssland
 • Benin
 • Kina
 • Kuba
 • Ecuador
 • Georgien
 • Indien
 • Indonesien
 • Irak
 • Jordanien
 • Kazakhstan
 • Kyrgyzstan
 • Mauritanien
 • Nicaragua
 • Oman
 • Pakistan
 • Palestina
 • Ryssland
 • Sri Lanka
 • Sudan
 • Tajikistan
 • Tunisien
 • Turkmenistan
 • Venezuela
 • Zimbabwe

Mötets slutdeklaration:

– Expressing serious concern over the continuation of clashes and violation of human rights in Syria and the vast losses and damages which have caused grief and numerous problems for the people of Syria, and expressing sympathy with the family of the victims of armed clashes and terrorist acts.

– Emphasizing the necessity of pursuing political solutions based on national dialogue as the only way to resolve the Syrian crisis with the main objective of bringing the violence to a total end and encouraging the two sides to prepare the ground for the national dialogue.

– Expressing support to the legitimate demands of the Syrian people to carry out reforms in order to build democracy and promote all-out political partnership of different parties and opposition groups to exercise their right to run their own country, in a peaceful manner and calm atmosphere and without any foreign intervention.

– Expressing welcome and support to all good offices made already in line with the principles of good intentions and impartiality to settle the Syrian crisis and appreciating the efforts made by the Secretary General of the UN and his special envoy Mr. Kofi Annan for his 6-point plan as well as putting emphasis on continuation of the activities of the international observers to consolidate sustainable peace and tranquility in Syria.

– Emphasizing the need to uphold the principles of international law regarding non-intervention in domestic affairs of other countries and the respect of their national sovereignty and territorial integrity, and urging to cease the hostilities by putting an end to any military assistance to armed groups and warning of the dangerous impacts of support for armed groups on regional peace and security.

– Emphasizing the necessity to deliver humanitarian assistance to the people of Syria in order to mitigate the plight of Syrian people in cooperation with the government of Syria.

– Emphasizing the necessity to examine establishing of a contact group from among the participating countries aiming to end the violence and starting the inclusive dialogue between the Syrian government and the opposition.

– Expressing serious concern over the entry of known terrorist groups and sects into the Syrian conflict and seriously warning of the spread of terrorism and its dire consequences on the peace and security of the region.

– Welcoming the proposal of the Islamic Republic of Iran for calling upon the conflicting parties to end clashes and violence for three months on the occasion of the arrival of Eid al- Fitr which is one of the most important festivity for all Muslims of the world to stop hostilities in Syria in order to follow up negotiations and adopt peaceful mechanisms.

At the end, all participants expressed their appreciations to the government of the Islamic Republic of Iran for holding Tehran Consultative Meeting and emphasized on the necessity to continue such consultative meetings in order to mitigate the sufferings of Syrian people and bringing peace and stability to the region.

Det är dags att vakna – Bonnier!

Relaterade artiklar

Syrien: lögner – stora lögner – journalistisk
Natos kommande propaganda-offensiv
Dum- dummare – journalist
Libyen: bakgrund och fakta
Tillfångatagna västjournalister: “Inte en enda av rebellerna var syrier”
Tyskland bekräftar NATO:s al-Qaeda-krig mot Syrien
Sveriges mest censurerade nyheter – våren 2012

1. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4268156,00.html; http://news.xinhuanet.com/english/world/2012-08/10/c_131775747.htm; http://news.xinhuanet.com/english/world/2012-08/10/c_131775747.htm;http://tribune.com.pk/story/420106/tehran-conference-khar-opposes-coercive-measures-in-syria/; 
2. http://www.jpost.com/Opinion/Op-EdContributors/Article.aspx?id=281234
3. http://www.bonnier.com/about-us/board-management/