Uppdatering 2014-10-13

Tidigare besökare av den här infoprtolan är troligen bekanta med det moderna “Stonehenge” monument som en officiellt oidentifierad donator på vilka målsättningarna för Mörkrets Brödraskap finns inhuggna i sten – den viktigaste av dem att reducera mänskligheten ned till bara 500 miljoner människor.

(en person som ofta pekas ut som skaparen av Georgia Guidestones är den amerikanske mediamogulen Ted Turner – som bor i Georgia)

Analysen av en nyligen genomförd frimurarritual som nyligen genomförts vid stenarna indikerar att startskottet för massreduceringen av mänskligheten avfyrades den 3 oktober 2014 – och att metoden är Ebola-viruset.

Det blir alltså inte någon hämndlysten gudom sprungen ur Gamla Testamentet eller Olympen som fått nog av mänsklig dårskap utan “mänskligheten” som via de här biljonärerna arrangerar folkmordet.

”Domedagsindustrin har blivit en självgående maskin”