Ingo Swann – IRVA

Datum: 2006
Längd: 01:13:45
Språk: engelska
Sammanfattning: Föredrag av Ingo Swann arrangerat av International Remote Viewing Association (IRVA).

Swann förklarar problemet med det materialistiska vetenskapsparadigmet mänskligheten ännu dras med och flaggar för ett kommande paradigmskifte.

Swann var en nyckelfigur i amerikanska underrättelsetjänstens (NSA, DIA, NRO, CIA m fl) 18 år långa parapsykologiska spionprogram kallat “Remote Viewing” som åren 1973-1991 var baserad på Stanford Research Institute (SRI).

Det som enligt Swann möjliggör s k övermänskliga förmågor som telepati, klärvoajans, psykokinesi m m är det förhållande att människor föds med nervsystem som gör dem till fenomenala perceptionsapparater – vilket alltså tillåter dem att (med lite träning) att transcendera tid och rum och se saker som av de flesta antas vara fördolda.

Veta mer?