Ludicrous Diversion [Löjlig Avledningsmanöver]

Datum: 2006
Längd: 0:27:53
Språk: Engelska
Sammanfattning: Precis som 9/11 sänks den officiella förklaringen på den här händelsen av ett antal tunga frågetecken. Ett av dem är den statistiskt sett sanslösa osannolikheten att samtidigt som bombningarna sker så genomför myndigheterna en övning på exakt samma scenarie. Ett annat frågetecken är vittnesmål om att bomberna som exploderade befann sig under fordonen, inte i ryggsäckar inne i dem – vilket är vad de brittiska myndigheterna förfäktar.

[översättning från youtube sidan]:


 • 2005-07-07 drabbades London av ett antal explosioner. Du kanske tror att du vet vad som hände?

  Det gör du inte.

  Polisen valde att från allra första början undanhålla nästan alla de bevis de påstår att de hade. Polisen har bevisligen också ljugit på ett flertal punkter. Massmedia har medvetet spridit osann, ogrundad och overifierbar information samtidigt som den struntat i den officiella versionens brister och självmotsägelser. Efter ett år presenterade till slut regeringen en officiell “berättelse” för händelsen.

  Det tog bara ett par timmar innan ett flertal felaktigheter påpekades – något inrikesminister John Reid sedemera erkänt. Regeringen har fortsatt att avvisa hemställan om en bred, oberoende och offentlig utredning.

  Tony Blair beskrev själv en sådan oberoende utredning som en “löjlig avledningsmanöver”.

  Vad är de vill dölja?

 

Veta mer?

 

Mordet på Jean Charles de Menezes

15 dagar efter London 7/7 mördades en elektriker vid namn Jean Charles de Menezes av brittiska myndigheter. De skedde genom att ett halvt dussin med civilt klädda män som utgav sig för att arbeta för polisen överföll Menezes i tunnelbanan och sköt honom i huvudet mellan 7 till 11 gånger.

Något svar på varför Menezes mördades har aldrig getts..