Tidigare i veckan rapporterades hur USA:s President Barack Obama kallats till domstolsförhandling efter att ett stort antal personer anmält att han troligen inte föddes i USA och att han blev amerikansk medborgare och valbar som president via ett stulet personnummer och ett förfalskat födelseintyg.

Förhandlingen genomfördes i går, torsdagen den 26:e januari 2012, i den tilltalades frånvaro.

Förutom utvisning och andra obehagligheter som kan drabba urkundsförfalskare och olagliga invandrare, innebär en dom emot Barack Obama – eller Barry Soetoro, som den tilltalade egentligen heter – att han inte kommer att kunna ställa upp i nästa presidentval i delstaten Georgia.

En annan konsekvens av en dom som går emot honom är att alla de beslut han tagit under sin sejour i Vita Huset inte längre gäller.

Dom emotses om den 5:e februari 2012 – om nio dagar.1


1. http://www.infowars.com/obama-accused-of-contempt-of-court-in-birther-hearing/