I maj förra året rapporterades på den här sajten om de försök som sedan en tid pågår att få amerikanska myndigheter att utreda huruvida Barack Obama – eller Barry Soetoro, som karln egentligen heter – faktiskt har rätt att vara president.

Artikeln här: Historien om Barry Soetoros uppgång och fall

För att vara valbar till posten som president i USA förutsätts nämligen att kandidaten är född i USA.

Eftersom en enkel titt på de dokument Barry Soetoro/Barack Obama för en tid sedan presenterade som “bevis” för att han skulle vara född på Hawaii är uppenbara förfalskningar – har människor runt om i USA börjat anmäla missförhållandet.

Nu har en domare till slut tagit anmälan på allvar, Michael Malihi heter han.

Efter att ha viftat undan Vita Husets protester mot anmälan verkar det som att om Barry Soetoro/Barack Obama nu på torsdag måste infinna sig på 230 Peachtree Street i Atlanta med mössan i hand och erfoderlig dokumentation i bakfickan.

Gör han inte det kan det bli som så att han inte kan ställa upp som president i delstaten Georgia.

Risken är naturligtvis överhängande att om detta är vad de lagfarna i Atlanta kommer fram till så kommer andra delstater att snabbt följa efter, varpå den olaglige invandraren Barry Soetoro raskt utvisas och får se på TV i hembyn i Kenya när Hilary Clinton svär president eden i januari 2013.