UPPDATERING 2014-08-22:

Eftersom globalisterna och ekofascisterna tydligen inte insett att deras fantasier om en världsregering grundad på IPPC:s och Al Gore:sv dammar vi av och lyfter fram vår artikel om hur det gick till när ljugandet vid COP-15 hösten 2009 i Köpenhamn gjorde ett magplask av bibliska mått.

I morgon, den 23:e september 2014 kör FN ett endags-möte i New York om klimatet för syftet att förbereda ett globalt klimatavtal under 2015.

Mer om skrämselkampanjen nedan..

Här är ett förslag.

I oktober 2009 tar Lord Christopher Monckton, tidigare vetenskaplig rådgivare till Storbritanniens premiärminister Margret Thatcher, flyget till USA där han varnar för att det avtal som kommer att presenteras vid COP15 i Köpenhamn är baserat på en vetenskaplig lögn och egentligen handlar om att inrätta en världsregering.

Moncktons varning laddas upp på youtube där den ses över en miljon gånger innan COP15 startar.

 

Några av de som ser klippet är stats- och regeringschefer på väg till Köpenhamn – majoriteten av dem ledare för länder väl bekanta med hur kolonialismens och imperialismens stövel ser ut underifrån.

Ingen tror längre att klimatuppvärmningen är ett problem.[1]

Faktum är att ingen ens tror den existerar efter att Monckton visat att vad mänskligheten sett de senaste nio åren faktiskt är en planetär nedkylning.

Inte heller vill någon se en global tillsynsmyndighet som med ekonomisk, polisiär och militär makt skall korrigera länder som inte anpassar sig.

Man håller inte heller med om att det är en absurditet att nationella ledare skulle ha sina alldeles egna vetenskapliga rådgivare.

       

Citaten ovan är från den av det svenska utrikesdepartementet finansierade Tällbergstiftelsen – som öppet förespråkar en sådan diktatorisk ny världsordning.[2]

Efter COP15 blev Lord Monckton inbjuden på föreläsningstur i Australien. Den korta versionen av vad som där skedde är:

Monckton kom, Monckton såg, Monckton segrade.

 

 

Sammantaget med de skandaler om förfalskningar av vetenskaplig data och bokföringsbrott av FN:s förre klimatchef synes den klimatrörelse USA:s förre vice-president Al Gore startade för ett par år sedan i dag vara död.

 

 

 


 

1. Fuskande forskare förstör framtiden
2. DN Debatt: “En ny världsordning ett måste efter debaclet i Köpenhamn”