Nedan återfinns tre analyser som belyser tre olika aspekter av vad som faktiskt skedde den 11:e september 2001 i USA liksom varför det skedde

Den korta versionen är att 9/11 var en false-flag attack iscensatt av krafter bakom det anglo-amerikanska imperiet, också kända som de västliga demokratierna.

Syftet var att rivstarta ett antal krig syftande till att lägga under sig resten av planeten..

  • Dr Judy Woods brottplatsanalys visar vad de fysiska fynden berättar faktiskt skedde på nedre Manhattan: en attack med ett för världen hitills okänt icke-kinetiskt vapensystem..
  • Dr Webster Tarpleys analys foksuerar på hur attackerna faktiskt kunde genomföras – givet att de genomfördes i värkldesn mest övervakade luftrum..
  • Ian R Crane identifierar nätverket/individerna bakom 9/11 samt blottlägger agendan..

 

Dr Judy Wood – Vart tog skyskraporna vägen?

Datum: 2012-11-13
Längd: 00:21:47
Språk: Engelska
Sammanfattning: Dr. Judy Wood visar hur World Trade Center helt enkelt de-materialiserades och försvann..

 

 

Boken: wheredidthetowersgo.com
Sajten: drjudywood.com

 

Webster Tarpley – 9/11 and false-flag-terrorism

Datum: 2006
Längd: 01:11:03
Språk: Engelska
Sammanfattning: Dr. Webster Tarpley ger den historiska bakgrunden till vad terrorism eg är samt redogör för hur 9/11-attackerna egentligen orkesterades.

Medans andra forskare och föreläsare stannar vid att påpeka att nästan hela World Trade Center inte kan ha försvunnit i ett gigantiskt moln av nano-partiklar p g a två flygplan och att den amerikanska regeringen därför försöker dölja något, så detekterar Tarpley två olika organisatoriska tillvägagångssätt: LIHOP och MIHOP.

LIHOPLet It Happen On Purpose: Element inom den amerikanska statsförvaltningen var medveten om tredje parts planerade angrepp, men valde av olika skäl att förbli passiva.

MIHOPMade It Happen On Purpose: konsekvensen av MIHOP är att 9/11 var en de facto amerikansk statskupp, där någon arrangerade attackerna för syftet att lägga om USA:s utrikespolitik.

Attackerna var helt enkelt alldeles för sofistikerade för att ha kunnat utföras av något annat än en grupp eller ett nätverk som sedan länge infiltrerat den amerikanska federala statsförvaltningen.

 

 

Boken: 9/11 Synthetic Terror
Sajten: tarpley.net

 

Ian R Crane – The Project for the New American Century

Datum: 2006
Längd: 01:29:24
Språk: Engelska
Sammanfattning:

 

 

Skärmdump för den neokonservativa tankesmedjan Project for a New American Century [http://newamericancentury.org]:

 

 

Det policy-dokument som bekräftar syftet med 9/11:

 

Saxar ur sidan 51:

“..the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.”

 

Detta är vad 9/11 var – den “katastrofala och katalyserande händelse” som möjliggjorde de krig, revolutioner och förlorade mänskliga rättigheter världen sett sedan den 11:e september 2001, från Afghanistan och Irak till Ukraina, med pitstops i bl a Syrien, Libyen, Egypten, andra delar i Afrika liksom Venezuela.