Den 21 november 2010 spekulerades på den här sajten att Hans Majestät Kung Carl XVI Gustaf inte har lång tid kvar på tronen.

Skälet var misstanken att Illuminati hellre ser kronprinsessan Victoria där.

Det gissades också att attackerna på kungen skulle tillta tills dess han abdikerar. Om inte detta sker, befarades det att kungen riskerade att möta samma öde som sin far – och ryckas ur tiden i en “olycka” eller kanske “kort tids sjukdom”.

Det har nu visat sig att spekulationerna inte var helt uppåt väggarna.

Ont om tid

En månad hann passera innan den dolda makten återupptog attackerna.

Skillnaden var att nu nöjde den sig inte med antydningar följda av förhoppningen att Hans Majestät av egen kraft skulle lägga i hop två plus två och förstå vad Illuminati önskar.

Istället lät man landets största dagstidning bokstavera meddelandet i klartext: “Ta över Victoria!” (AB 2010-12-26). Av någon anledning fann tidningens chefer också inspirationen att göra följande touché: “En monark dör på sin post” (AB 2010-12-25).

Det kanske mest förvånande i det hela är att den tid Illuminati gav kungen att komma till insikt var så kort.

Men takten skulle öka.

Blott ett par dagar senare, vid lunchtid på nyårsdagen, mullrade åter kanonerna.

Det började blott timmar efter att kungen i sitt nyårstal missade möjligheten att deklarera sin kommande avgång.

Från ena flanken vidarebefordrade Expressen skådespelaren Jan Malmsjös salvor om att kungen borde abdikera. Från en soffa i Sveriges främsta Illuminatikanal, TV4, spelade tidigare Volvo-chefen Per G Gyllenhammar ut det nazistkort mot Drottning Silvias tyske far, TV4:s kalla fakta innan dess delat ut.[1]

Läsare införstådda med Illuminatis annorstädes stora tålamod i den diaboliska planen på att förslava mänskligheten kan inte annat än slås av den desperation dessa entiter uppenbarligen lider av när det gäller att genompiska ett svenskt tronskifte.

Att monarkin i Sverige skulle tjäna på att representeras av en 37-årig nygift drottning istället för en dyslexisk pensionär inser nog de flesta.

Man vadan denna brådska?

Vad är det planetens självutnämnda härskare tror sig veta om händelseutvecklingen i övrigt som gör detta så viktigt för dem just nu?

En lågoddsare

Oaktat svaret eller svaren på detta, verkar oddsen i alla fall ha sjunkit rejält för den här prognosen: Sveriges statschef vid årskiftet 2012/2013 kommer inte att bära namnet Carl XVI Gustaf.

Den kanske viktigaste milstolpen innan dess infaller redan om ett par månader, på Valborg 2011 – då Hans Majestät når vad som för andra svenskar är pensionsåldern.

Det måhända mest oroväckande är den dolda maktens eventuella bedömningar på vad som mest skulle kunna tänkas öka sympatierna för det svenska kungahuset vid ett tronskifte: att Carl XVI Gustav abdikerar och efterträds av sin dotter kronprinsessan – eller att Victoria blir drottning efter att hennes pappa omkommit efter en “kort tids sjukdom” eller kanske en tragisk “olycka?”

Om det sista skulle visa sig vara fallet skall läsaren inte bli förvånad om frimurarna låter det hela utföras som ett förtäckt ritualmord liknande det som drabbade bl a John F. Kennedy i Dallas 1963 eller Lady Diana i Paris 1997.


1. http://www.nyhetskanalen.se/1.1964766/2011/01/02/p_g_gyllenhammar_till_attack_mot_drottning_silvia, http://www.nyhetskanalen.se/tv?videoId=1.1934632