190 vetenskapsmÀn varnar FN och WHO för trÄdlös teknik

Senast uppdaterad: 2015-05-11

KĂ€lla: http://www.stralskyddsstiftelsen.se/2015/05/190-experter-uppmanar-fn-och-who-att-battre-skydda-manniskor-mot-halsorisker-med-stralning-fran-tradlos-teknik/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • By MAYA, 2015-05-11 @ 23:11

  Upprop till Alla FörÀldrar!
  Det Àr dags att KrÀva ett Förbud av WiFi pÄ era barns skolor och i deras hemmiljö!

 • By Bergatorparen, 2015-05-11 @ 21:06

  Jag har slutat anvĂ€nda WIFI till datorn. Jag drog hellre fram en Ethernet kabel och jag mĂ€rkte ganska snabbt att jag började mĂ„ bĂ€ttre. Det Ă€r nog liten tvivel om att EMF ÄR skadligt och hĂ€lsovĂ„dligt. Det har pĂ„visats skador pĂ„ trĂ€d och de Ă€r mindre komplicerade livsformer Ă€n mĂ€nniskor och djur, sĂ„ jag tror det Ă€r pĂ„ tiden att vi sĂ€tter foten ner och begĂ€r att vetenskapsmĂ€n och kvinnor som Ă€r kritiska till tokeriet, nu blir hörda och deras vetenskapliga rön tas pĂ„ det allvar som de förtjĂ€nar – alltsĂ„ STORT allvar.

 • By Josef Boberg, 2015-05-11 @ 20:10

  Den trĂ„dlösa tekniken-myntet har en förskrĂ€ckande baksida hĂ€lsomĂ€ssigt – och dĂ„ sĂ€rskilt för barn och tonĂ„ringar – som jag ser det.

  IngÄende i sak om vad jag grundar det pÄ hÀr.

Other Links to this Post

statcounter